Picromigdale

de Rocsi in Prajituri, 1 Dec 2011 | 8478 vizualizari

 

Cu pasi mici si timizi,alaturi de caldura voastra sufleteasca ,am ajuns si eu la reteta cu numarul 400.Pentru a va rasplati pentru ca ati foat alaturi de mine,am facut ceva simplu(desi ar fi trebuit sa fac ceva mai complex,stiu :d) ,ca tot aveam albusuri in congelator si trebuia sa mai fac loc pe acolo.M-am inspirat de pe le toate fetele ce au postat aceasta reteta,deci multumiri tuturor :-******!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • 400 gr de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 400 gr nuca macinata
  • 1-2 linguri faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picromigdale:

Mixam albusurile pana devin ca o spuma tare si nu curge cand intoarceti bolul cu fata in jos.

Adaugam zaharul treptat si batem in continuare ,pana ce ,acesta din urma,se topeste.

Punem zaharul vanilat,esenta si nuca si le incorporam usor.

La urma turnam si faina.

Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt in ea.

Cu o lingura punem gramajoare din compozitie,dar cu distanta intre ele ca se vor mai lasa .

Dam tava in cuptorul incins si reglem o temperatura potrivita.

Le lasam acolo circa 20 de minute,pana prin o culoare aurie-maronie.

Cand sunt gata,scoateti tava si le lasati sa se racesca.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picromigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Rocsi 1

05.12.2011, 20:39

ubulika

Valclaudia 1

17.12.2013, 05:51

Rocsi 1

17.12.2013, 11:01

Claudia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu mango