Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 22 Dec 2013 | 9636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de porc
  • zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • boabe de ienibahar
  • sos de soia
  • usturoi granulat
  • fulgi de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Spalam pieptul de porc,apoi il crestam bucati, lasand soricul intact (vezi foto).

Punem pieptul astfel crestat intr-o cratita, adaugam zeama de varza in care am pus boabele de mustar,piper si ienibahar si foaia de dafin.

Lasam sa fiarba la foc potrivit pana patrunde furculita usor in carne.

Scoatem pe o farfurie, cat este cald il stropim din abundenta cu sos de soia, presaram usturoi granulat si fulgi de chili.

Punem la frigider si cand s-a racit servim cu gogonele murate.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

22.12.2013, 11:43

Fain de tot

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:23

bun bun

Panacris 1

23.12.2015, 13:13

Exact a;a o bucata de piept am si eu. Aterzieaza direct in oala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele