Piept de pui cu crusta de cipsuri

de MotanLaOale in Pui, 24 Sep 2019 | 1912 vizualizari

 

O inovatie crocanta si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600 g)
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 100 g cipsuri de orice fel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • MARINADA
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crusta de cipsuri:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.

Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora.

Intr-o farfurie se pun 100g faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu cipsurile maruntite la robot.

Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet cu cipsuri.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

S-au mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri de vara.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crusta de cipsuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui