Piept de pui in crusta de mustar

de Bucataras in Kamis, 9 Noi 2017 | 8398 vizualizari

 

Pieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai sus te va ajuta sa iti iasa perfect! 

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui – 1 piept intreg (taiat in 4)
  • Mustar Dijon Kamis – 3 linguri
  • Mustar Clasic Kamis – 3 linguri
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Ierburi de provence – 2 linguri sau amestec din busuioc, cimbru, oregano si rozmarin
  • Condimente pentru pui Kamis – 1/4 plic
  • Usturoi granulat – ¼ plic
  • Parmezan ras – 80 g
  • Pesmet auriu – 50 g
  • Sare, piper mozaic – dupa gust
  • Patrunjel tocat pentru servire – ½ legatura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de mustar:

Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius;

Taie fiecare piept de pui pe jumatate, pentru a realiza 4 bucati;

Optional puteti bate puiul cu un ciocan de carne pentru a-l subtia putin;

Asezoneaza ambele parti cu sare si piper;

Amesteca cele 2 tipuri de mustar si uleiul de masline.

Intr-un atasament cu tocator de blender, adauga parmezanul ras, ierburile de provence ( sau amestescul de cimbru, oregano, rozmarin, busuioc),  usturoi granulat, condiment pentru pui Kamis, parmezan si pesmet auriu

Macina totul impreuna.

Unge pieptul de pui cu mustarul (folosind o pensula) si trece-l prin compozitia tocata;

Pune bucatile de pui intr-o tava cu hartie de copt si bag-o in cuptor la 180 de grade C, pentru 10 min;

        Presara patrunjel deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

10.11.2017, 11:43

xana 1

10.11.2017, 16:55

Minunat!

Rahela Velicu 1

12.11.2017, 11:14

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar