Piept de pui la gratar cu piure

de Alexandra Burz in Pui, 28 Iul 2013 | 7685 vizualizari

 

simplu si sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui dezosat
  • 400-500 gr cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • busuioc pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu piure:

Pieptul de pui se taie in 4 bucati de aproximativ 150 gr / bucata

Se condimenteaza cu sare si piper

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare pentru 20 minute

Pieptul de pui se pune pe gratar pentru 15 minute, intorcandu-se de pe o parte pe alta din cand in cand

Cartofii fierti se scurg de apa

Se mixeaza impreuna cu laptele, untul si se mai adauga sare dupa gust daca mai este nevoie

Se aseaza pe farfurie pireul si pieptul de pui, decorandu-se cu busuioc

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.07.2013, 18:01

Piept de pui la gratar am servit si noi asta seara cu cartofi trasi in unt. Tare bun

MotanLaOale 1

28.07.2013, 18:20

Alexandra Burz 1

28.07.2013, 19:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi