Pilaf cu carnita de pui

de onuta in Pui, 9 Iul 2010 | 5017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 2 cepe (de preferat rosii)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 cana de orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnita de pui:

Se spala puiul si se pune la fiert cu un praf de sare, indepartand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce spumam bine, adaugam cubul maggi.

Tocam marunt toate legumele. Dupa ce s-a fiert puiul, il scoatem afara din oala.

Se pune orezul intr-o cratita, legumele, puiul si 4 cani de supa in care a fiert puiul.

Se pune si piperul, se potriveste cu sare si se baga la cuptor.

Cand a scazut bine si a prins o culoare frumoasa deasupra, se scoate. Se presara patrunjel verde deasupra.

Se serveste alaturi de o rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume