Pilaf cu piept de pui

de Cris2711 in Pui, 6 Feb 2011 | 5136 vizualizari

 

Un altfel de pilaf dar foarte bun cu pieptul de pui taiat cubulete si ingwer.Tot mai mult imi place acest condiment.Am servit o salata simpla cu rosii si ardei si dressing si 2 linguri de iaurt.Pofta buna:)

 

INGREDIENTE

  • 500 grame piept de pui taiat in cubulete mici
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu sau galben taiat cubulete mici
  • o cana cu orez
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita Delikat sau Maggi
  • patrunjel verde
  • 4 cani cu apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3-4 rosii taiate feliute mici
  • ingwer
  • 1 lingurita Boia
  • 1 lingurita pasta de Rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Se incinge bine uleiul intr-o oala si se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca bine.Pe urma se adauga ardeiul taiat cubulete mici,rosiile taiate feliute.Se adauga lingurita de Delikat sau Maggi,apa,sarea si piperul.Si cele 500 grame de piept de pui ,taiate in cubulete mici,lingurita de Boia si lingurita de pasta de rosii.Eu am adaugat si un varf de condiment Ingwer pentru ca ii da un gust mai special.Se adauga si orezul.Se lasa la fiert circa 45-50 de minute,la foc mijlociu.Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda orezul de oala.Cand este gata se adauga patrunjelul  taiat marunt.Pofta buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Cris2711 1

08.02.2011, 17:03

Dana mersi

MIUTA 1

11.02.2011, 21:14

Cred ca a fost delicios,am ajuns tarziu la masa si cred ca au mancat fetele tot.Arata foarte bine

Cris2711 1

11.02.2011, 21:16

fetele au fost flamande rau si cuminti si au papat tot,dar pentru tine ma pun pe gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"