Pipiritza

de bluebubles20 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 4384 vizualizari

 

mancare usoara de vara...

 

INGREDIENTE

  • ardei gras ( cam 1 kg )
  • rosii ( cam 700 g )
  • branza de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipiritza:

se spala legumele,ardeii se curata si se rup in bucati mari dupa care se pun la calit.rosiile se taie cubulete sau felii mai mari si se adauga peste ardeii care s-au calit inainte timp de vreo 10 min. dupa alte 10 min se adauga si branza taiata la fel in cuburi maricele se pun condimenete dupa gust ( eu nu pun deloc) si se mai lasa alte 5-10 min dupa care se serveste.

se poate servi si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipiritza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si rosii umplute la cuptor