Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 22 Sep 2016 | 5621 vizualizari

 

O mancarica pe cinste, un adevarat rasfat, pe care mi l-as dori "Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • apa
  • ulei de masline
  • vegeta/piper negru/boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot:

Se curata de pielite pipotele, se spala bine sub jet de apa rece si se pun in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot, se pune apa cat sa acopere si se seteaza functia High pentru 02:00.

Punem ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele,setam in continuare functia High pentru 01:30,adaugam si condimentele,stopim cu putin ulei de masline si punem capacul.

In ultimele 40 minute se pune dovlecelul taiat cuburi,se mai completeaza cu apa calda daca mai este nevoie si de condimente.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete la slow cooker Crock-Pot 3,5 L