Pizza

de blue65 in Pizza, 14 Oct 2013 | 1930 vizualizari

 

o pizza cu de toate :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • faina 500 g
  • lapte 250 ml
  • sare
  • zahar-un varf de cutit
  • drojdie 20 g
  • ulei de masline 2 linguri
  • Umplutura
  • ciuperci-6 buc
  • ardei gras-1 buc
  • sunca presata-3 felii
  • salam-2 felii
  • ketchup Univer
  • masline-50 g
  • rosii-2 buc
  • mozzarela-150 g
  • capere-10 g
  • ceapa-1 bucata
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face maiaua din drojdie, sare, putin lapte si o lingura de faina si se lasa 15 minute, dupa care se adauga in faina, se pune uleiul de masline, se framanta adaugand treptat laptele; se lasa aluatul la crescut 40 minute.

Ingredientele se taie, ceapa, ardeiul si ciupercile se calesc putin, caperele se pun cateva minute in apa.

Se intinde foaia pentru pizza, se unge cu ketchup, se adauga toate ingredientele, apoi busuiocul; se da la cuptor pentru 30 minute la foc mediu

TIPS-URI

1

legumele le calim putin pentru a nu lasa apa (pe pizza)

2

foaia de pizza o intepam cu o furculita inainte de a pune ingredientele

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

15.10.2013, 10:55

Rocsi 1

15.10.2013, 13:07

Bine ai venit

blue65 1

15.10.2013, 14:05

multumesc; sunt "bucatareasa" de familie, dar gatesc mereu cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu crenvusti si "altele"