Pizza

de pity19 in Pizza, 18 Mar 2014 | 2958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 250 gr faina ,
  • apa calduta ,
  • drojdie ,
  • sare ,
  • putin ulei .
  • Umplutura :
  • salam ,
  • carnat afumat de porc ,
  • cascaval ,
  • sos pentru pizza ,
  • ou batut pentru uns blatul ,
  • ciuperci ,
  • o rosie ,
  • masline verzi .
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluat : Punem faina intr-un castron , adaugam drojdia dizolvata in apa calda , sarea ,uleiul , amestecam  bine , daca mai este nevoie adaugam apa , pana nu se mai lipeste de maini, insa sa nu fie prea tare aluatul ; lasam la odihnit 30 de minute la loc cald .                                                                                                           

Umplutura : Taiem salamul feliute , carnatul in  bucati mici subtiri , cascavalul il dam pe razatoare , batem oul pentru uns , taiem rosia in bucatele ; Adugam pe masa de lucru putina faina , luam aluatul , il intindem cu sucitorul ( eu lam intins pana cand a devenit foarte subtire) , ii dam forma , il ungem cu oul batut , punem ketchup , salamul , felii de carnat , ciuperci , rosia taiata , masline si cascavalul dat pe razatoare . Dam la cuptor pentru 30-40 de minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat din iaurt