Pizza cu avocado

de Lau in Pizza, 4 Aug 2017 | 2900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 20 g drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura sare
  • sos de rosii
  • 200 g cascaval
  • 2 rosii
  • 1 avocado
  • 100 g salam
  • 200 g boabe de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu avocado:

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa, apoi amestecam cu putina faina, lasam 5 min sa creasca. Adaugam zaharul, sare(pe margine) uleiul, framantam, adaugand treptat apa calduta pana ce rezulta un aluat elastic care nu se lipeste de maini.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Intindem aluatul pe masa infainata, adaugam in tava (eu am tapetata cu hartie de copt) ungem blatul cu sos de rosii, adaugam cascavalul dat prin razatoare, felii de rosii, felii de avocado, felii de salam si boabe de porumb bine scurse.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Bolognese