Pizza cu de toate

de ryta in Pizza, 17 Sep 2013 | 3153 vizualizari

 

INGREDIENTE

ptr aluat
  • 500 g faina
  • 200 ml apa
  • 100 ml bere
  • un cub drojdie
  • oregano,sare
Ptr sos de tomate:
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml apa
  • sare,oregano,busuioc,cimbru,piper,zahar
  • Ketchup Univer
  • cascaval taiat felii
  • sunca cu carne taiata felii
  • branza rasa
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Aluatul framantat din ingredientele mentionate se lasa o jumatate de ora la dospit.

Se intinde o foaie care se aseaza in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt.

Se intinde cu o lingura sosul de tomate peste aluat dupa care se adauga branza rasa,sunca, maslinele, cascavalul, rosiile si ardeiul si ceapa la final.

Se da la cuptor pentru 15-20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj