Pizza cu salam

de Angelina_Elena in Pizza, 15 Oct 2013 | 3137 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cubulet drojdie
  • apa calduta

Topping:

  • salami
  • mozzarella
  • ketchup dulce Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Aluat:

Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.

Lasam 10 minute sa dospeasca.

Intr-un vas punem faina, oregano, sarea si drojdia dospita.

Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.

Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.

Lasam pana isi dubleaza volumul.

Pregatire:

Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.

Intindem aluatul intr-o foaie subtirica, apoi o asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat punem ketchup dulce Univer si feliute de salami.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos, apoi o scoatem din cuptor, punem mozzarella, lasam putin sa se topeasca apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

15.10.2013, 18:40

nadea68 1

15.10.2013, 20:31

Lia_ 1

16.10.2013, 15:28

nu ma satur de pizza

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida