Pizza cu de toate

de Bunica in Pizza, 10 Ian 2021 | 2102 vizualizari

 

Ca dupa sarbatori ,in frigider, raman multe resturi de mezeluri si branzeturi.Sa le arunci,parca nu-ti vine ............asa ca te apuci sa faci cate ceva rapid:)))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de pizza subtire
  • 100 g.salam
  • 2 buc.cabanos
  • 50 g.sunculita
  • 1 borcan ciuperci
  • 50 g.cascaval
  • 50 g.parmezan
  • Toping
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Lasa aluatul la decongelat.

Taie in bucati mici sunculita,salamul,cabanosul.

Desfa borcanul de ciuperci si lasa ciupercile la scurs.

Rade cascavalul si parmezanul.

Intr-un castron pune cele 2 oua si cu ajutorul unei furculite amesteca-le.
Adauga peste oua cele doua linguri de pasta de rosii.

Pregateste o tava cu hartie de copt.

Pune blatul de pizza in tava .
Peste blatul de pizza pune ingredientele taiate .

Deasupra lor topingul de ou cu bulion .

Peste toate cele bunatati presara cascavalul si parmezanul ras.

Da tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 30-40 minute.

Serveste calda .
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

cristinutanicolita 1

12.01.2021, 20:08

Bună!

mirela0911 1

14.01.2021, 14:38

Asa e buna, cu de toate! :--bd

oanapl 1

15.01.2021, 18:17

Aș servi și eu o feliuță!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone