Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ca dupa sarbatori ,in frigider, raman multe resturi de mezeluri si branzeturi.Sa le arunci,parca nu-ti vine ............asa ca te apuci sa faci cate ceva rapid:)))))))
Lasa aluatul la decongelat.
Taie in bucati mici sunculita,salamul,cabanosul.
Desfa borcanul de ciuperci si lasa ciupercile la scurs.
Rade cascavalul si parmezanul.
Intr-un castron pune cele 2 oua si cu ajutorul unei furculite amesteca-le.
Adauga peste oua cele doua linguri de pasta de rosii.
Pregateste o tava cu hartie de copt.
Pune blatul de pizza in tava .
Peste blatul de pizza pune ingredientele taiate .
Deasupra lor topingul de ou cu bulion .
Peste toate cele bunatati presara cascavalul si parmezanul ras.
Da tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 30-40 minute.
Serveste calda .
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult