Pizza cu pește

de Panacris in Pizza, 12 Apr 2013 | 3749 vizualizari

 

De ceva vreme vreau să porbez felul astă de pizza. Nu am avut la îndemână un pește mai special și am folosit pește din conservă. Vă recomand cu încredere!

 

INGREDIENTE

  • faină albă de grâu 500 g.,
  • sare iodată 1 lingură,
  • zahăr tos 2 linguri,
  • drojidie uscată 2 linguri,
  • apă 400 ml,
  • ulei 4 linguri,
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA DE PEȘTE
  • hering în suc propriu 1 conservă,
  • cașcaval Delaco,
  • sos de roșii,
  • oregano,
  • ciuperci proaspete cca 300 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • măsline negre dezosate,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pește:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.

Între timp se curăță ceapa și ciupercile, se toace julien, apoi se călesc în puțin ulei de masline, până se înnmoaie puțin.

Aluatul de pizza dospit se întide în formă de pizza, se pune un strat de cașcaval, apoi amestecul de ciuperci, se rade din nou cașcaval, se așează bucățile de pește, măsline, se presară oregano și sos de roșii, se acoperă cu un nou strat de cașcaval, apoi se dă la cuptor cca. 25 de minute la foc mediu.

Se servește fierbinte cu adaos de ketchup.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pește" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

12.04.2013, 17:10

Și pe mine m-a încântat ideea!

Rocsi 1

12.04.2013, 20:21

Sim0na 1

15.04.2013, 13:31

Si mie-mi place pizza cu peste, in mod special cu ton!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ansoa