Pizza cu piept de pui si salam pikant

de Dea_Dea in Pizza, 24 Sep 2013 | 3796 vizualizari

 

Din nou pizza :))

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 5-6 linguri faina
  • un praf de sare
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 100-150 ml apa calduta
  • o lingura ulei
  • SOS
  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • MAI AVEM NEVOIE DE
  • o bucata carnat pikant
  • jumatate de piept de pui
  • jumatate de ardei kapia
  • 4-5 ciuperci
  • 100 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui si salam pikant:

Aluat

Faina cu sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa si se pune peste faina. Se pune apa cate putin si se framanta pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.

Sos:

Ketchup-ul se pune in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper , busuioc, oregano si se lasa sa deau un clocot.

Ciupercile, carnatul si ardeiul se taie felii.Pieptul de pui se taie cubulete si cascavalul se rade.

ASAMBLARE

Se presara masa cu faina si se intinde foaie,se pune in tava si se unge cu sos.

Se pun carnatul si pieptul de pui, apoi se pun ciupercile si ardeiul. La final se presara cascavalul ras.

Se da la cuptor la foc potrivit  20 -25 min.

TIPS-URI

1

Daca aluatul este prea moale se mai adauga faina, daca este prea tare se mai adauga apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si salam pikant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

angyb 1

24.09.2013, 17:04

si eu ma inscriu la o felie

Dea_Dea 1

24.09.2013, 19:49

Haideti haideti , va astept!

Angelica 1

25.09.2013, 06:45

Dea cu arata pizza asta!!!E beton!La pachet nu dai?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ansoa