Pizza cu sardine

de deyutzky in Pizza, 28 Sep 2013 | 3366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat (pt o tava cu diametrul de 26 cm):
  • 1 ou
  • 1 cana de faina
  • 1/2 lapte caldut
  • 70 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 1 conserva sardine in sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 pumn de masline
  • 3 linguri ketchup Univer
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sardine:

Blat:

Intr-un bol punem faina, facem o gaura in mijlocul ei in care punem oul, laptele,uleiul si sarea si framantam bine.

Intindem aluatul cu sucitorul intr-o foaie rotunda.

Tapetam tava cu hartie de copt si punem blatul.

Pregatim un sos din urmatoarele ingrediente: sardinele pe care le maruntim cu o furculita, ketchup, usturoiul tocat marunt, oregano, sare si piper dupa gust.

Intindem sosul pe toata suprafata blatului, adaugam ceapa taiata julien si maslinele.

Dam la cuptor pentru aprox. 45 de min la foc mic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sardine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Canibale