Pizza cu sunca

de Sabina in Pizza, 28 Apr 2009 | 5628 vizualizari

 

Va invit pe toti la o felie de pizza :)

 

INGREDIENTE

  • aluat paine (faina, drojdie, sare, apa, ulei de masline si rozmarin proaspat)
  • sunca de Praga
  • suc de rosii sau bulion
  • cascaval
  • masline
  • ciupercute
  • ardei gras
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca:

Framantam un aluat din toate ingredientele (mentionate pentru aluat) pe care il lasam la crescut vreo 2 ore.

Intindem aluatul cu mana in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu suc de rosii, presaram cascaval si adaugam fasii de sunca de Praga, bucatele de masline, fasii de ardei gras.
Dam la cuptor tava pentru aproximativ 25-30 de minute (timpul de coacere depinde la un cuptor la altul). Verificam intre timp ca blatul pe talpa sa fie rumen. Doua pizza au disparut in 10 minute. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
PIZZA