Pizza cu tocanita de ciuperci

de Sidy in Pizza, 19 Feb 2011 | 4441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata- 7g
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa calduta
  • 300 g tocanita de ciuperci
  • 250 g cascaval
  • 4 oua
  • 250 g bacon
  • 250 g carnat afumat
  • 100 g iaurt( smantana)
  • 2 fire ceapa verde
  • oregano
  • rozmarin
  • curry
  • ketchup
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tocanita de ciuperci:

Aluatul l-am facut in masina de paine( se poate framanta si cu mana daca doriti).Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:
- apa
- sare
- ulei
- faina
- praful de copt
- drojdia
- zaharul
dupa care am programat masina pe programul DOUGH.
Baconul si carnatul le-am taiat felii apoi le-am prajit in putin ulei.
Cand aluatul a fost gata crescut, l-am pus pe masa presarata cu faina si am intins aluatul de forma tavii in care urma sa coc pizza.
Intr-o tava mare am pus hartie de copt pe care am uns-o cu putin unt(ulei)si am asezat blatul de pizza gata intins.Am uns cu ketchup, dupa care am intins cu lingura tocanita de ciuperci pe care le-am taiat marunt cand le-am facut.Peste ciuperci am presarat baconul si carnatul prajit.
Ouale le-am spart si le-am batut bine cu iaurtul si cu ceapa verde curatata si taiata marunt. Compozitia am rasturnat-o peste bacon si carnat, dupa care am razuit cascavalul si am presarat putin ketchup.
Am dat tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C si am lasat sa se coaca 50-60 minute.
Se serveste cu ketchup sau ce sos preferati.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quattro Formaggi, reteta lui George vicecampion European la pizza