Pizza cu ton - blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 27 Oct 2017 | 4097 vizualizari

 

Nu ai de ce sa petreci ore intregi in bucatarie pentru a pregati masa. Cu blatul Alka Pizza casei prepari o pizza gustoasa in maxim 10 minute. Iar timpul ramas poate fi folosit dupa bunul tau plac.
Reteta video o gasesti mai sus. 

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Mozzarella – 50 g (taiata cuburi)
  • Rosii uscate – 50 g (taiate fasii)
  • Rosii cherry – 5-6 buc (taiate in 4)
  • Ton la conserva – 130 g
  • Porumb - 50 g
  • Masline negre fara samburi – 50 g
  • Ulei de masline – 15 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton - blat Alka Pizza Casei:

Taie mozzarella cuburi;

Taie rosiile cherry in 4;

Taie rosiile uscate fasii;

Asaza mozzarella;

Asaza rosiile cherry;

Asaza tonul;

Asaza rosiile uscate;

Pune porumbul din conserva;

Adauga apoi maslinele;

Unge o tava de pizza cu 15 ml de ulei de masline si intinde-l uniform;

Pune blatul deasupra si coace-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru cca. 5 minute.

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton - blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie