Pizza mexicana

de Bucataras Medi in Pizza, 15 Oct 2013 | 4205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 200 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • un varf de cutit de sare
  • 2 linguri de ulei
  • ½ pahar de lapte
  • Pentru umplutura
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 100 g porumb din conserva
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 1 carnacior
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 1 ardei iute rosu
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita sos tabasco
  • faina pentru tapetat forma
  • ulei pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza mexicana:

Punem faina intr-un vas si amestecam cu drojdia.Adaugam laptele,uleiul si sarea.Framantam dupa care dam aluatul rezultat la rece (la frigider) circa 30 min.

Scoatem aluatul de la rece si il intindem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Stropim aluatul cu cateva picaturi de ulei de masline , ungem cu sosul de rosii.si urmeaza apoi sa adaugam celelalte ingrediente....ardeiul rosu taiat cubulete mici,porumbul,ciupercile,carnaciorul taiat bucati subtiri,ardeiul iute taiat si el .Cascavalul il taiem felii si il asezam peste  ingredientele de mai sus.Stropim totul cu sos tabasco si dam la cuptor.Tinem  pana cand blatul este putin rumen iar parmezanul s-a topit.

Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca putin ,scoatem din tava ,taiem felii si apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mexicana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
pizza taraneasca