Pizza "Omleta"

de EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2011 | 3006 vizualizari

 

este super buna! Eu ii zic pizza "omleta" pentru ca are in ea cam ce pui la o pizza inafara de ciuperci. Se poate pune ketchup pe deasupra, dar eu am uitat sa pun :(

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 carnat cabanos
  • 5 masline
  • 1 bucatica branza nu foarte sarata
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Omleta":

Se taie carnatul felii subtirele, sa taie maslinele felii (daca nu sunt deja rondele). Se pun intr-un castron, se adauga ouale, sare si piper

Se amesteca bine, se adauga branza sfaramata sau rasa, se amesteca bine

Intr-o tigaie se pune putin ulei, se incinge si se toarna compozitia

Se prajeste pe ambele parti

TIPS-URI

1

ca aspect nu este ffffffffffff senzationala,dar gustul este super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Omleta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

kamy 1

20.10.2011, 23:18

bine ai venit

mamaieelena 1

21.10.2011, 07:52

buna si bine ai venit gustoasa pizza

EUGENIAivan 1

23.10.2011, 17:02

va multumesc pentru urari si laude

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din omleta