Pizza pepperoni

de Mihaela in Pizza, 13 Apr 2009 | 12986 vizualizari

 

Sotul meu e innebunit dupa pizza.. asadar a invatat sa faca :D.. si procedeaza cam asa:

 

INGREDIENTE

  • 450g faina
  • drojdie uscata (1 pliculet - are 7g)
  • o lingurita de sare
  • 1 si 1/2 lingurita zahar
  • 150 grame salam
  • mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pepperoni:

Intr-un castron pune cam 450g faina, drojdie uscata (1 pliculet - are 7g), o lingurita de sare, 1 si 1/2 lingurita zahar. Peste ele pune un amestec cald din o cana apa si o lingura ulei. Framanta aluatul si il lasa putin la crescut pana prepara sosul din pasta de tomate (de obicei folosim un sos de spagheti) si condimente dupa plac (mai sarat, mai hot, mai cu ierburi).

Apoi in tava de piza intinde o foaie subtire (din cantitatea de mai sus noua ne ies 2 pizza cu diam de 33cm=13 inch-asa e tava noastra), unge apoi cu sos, apoi pune un strat de branza/mozzarella rasa, apoi aseaza pepperoni si pe deasupra mai presara 2-3 fire de branza..

Bineinteles ca in afara de pepperoni se poate pune orice va e pe plac.

Asa arata inainte de a o baga la cuptor.. Apoi se da la cuptorul incins la 200C.

…si cam in 7 minute e gata pizza:

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pepperoni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de lipie