Pizza pur si simplu

de cristinutanicolita in Pizza, 6 Mai 2014 | 3169 vizualizari

 

Cui nu ii place pizza...? Si parca e mai buna cand o faci tu asa cum iti place.... deci la treaba !!! sau la papat

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 ml apa calduta
  • un praf de sare
  • o lingurita drojdie uscata
  • 200 g carnaciorci
  • 100 g ciuperci
  • 100 g masline fara sambure
  • o ceapa rosie
  • 100 g branza
  • un castravecior murat
  • pasta de rosii
  • oregano
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pur si simplu:

Se cerne faina intr-un bol si se amesteca cu drojdia , sarea si apa calduta ; se omogenizeaza toate si la sfarsit se adauga putin ulei. Se lasa la dospit 15-20 min.

Intre timp se taie cubulete carnaciorul, ciupercile si castraveciorul. Ceapa se taie rondele iar pasta de rosii se amesteca cu o lingua de apa si putin oregano. Branza se da pe razatoare.

Dupa ce si-a dublat volumul aluatul se intinde si se pune in tava unsa cu putin ulei. Se unge blatul de pizza cu pasta de rosii , se pun carnaciorii, ciupercile, castraveciorul, masline, ceapa si brana rasa.

Se baga in cuprorul preincalzit 15-20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pur si simplu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu spanac si sos Alfredo