Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 30 Oct 2017 | 4313 vizualizari

 

O pizza delicioasa, gata in numai 6 minute! Poti urma pas cu pas reteta recomandata de Alka Pizza casei, sau iti poti adauga ingredientele preferate.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei cu Usturoi – 1 buc
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval – 80 g
  • Sunca – 60 g
  • Ciuperci – 50 g
  • Masline feliate – 50 g
  • Ardei gras verde si galben – 50 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei:

Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza;

Se da cascavalul pe razatoare si se pune peste;

Se adauga sunca pe o parte a pizzei (pe un triunghi);

Se taie ciupercile rondele subtiri si se adauga pe alta parte a pizzei (pe un alt triunghi);

Se adauga rondelele de masline pe cea de-a treia parte a pizzei (pe un al treilea triunghi);

Se taie ardeiul fasii subtiri si se adauga pe cea de-a patra parte a pizzei (pe un al patrulea triunghi);

Pune pizza in tava si introdu-o in cuptorul incins in prealabi la 210 grade C, pentru 6 minute;

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

oanapl 1

30.10.2017, 19:10

Yami! Ce bună este!

Adi 1

30.10.2017, 20:42

Foarte buna!

Rocsi 1

30.10.2017, 20:56

Imi placeee!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine