Plachie de macrou

de Dya Daniela Andrei in Peste, 13 Iul 2011 | 36205 vizualizari

 

Proaspat scoasa din cuptor! Na va mai tin la discutii ci va invit doar sa gustati! o nebunie! Sa aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg macrou
  • 4-5 cepe
  • 2 morcovi
  • o cutie cu rosii in conserva
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • un ardei iute proaspat/verde
  • 2 ardei grasi - unul rosu si unul verde
  • condimente dupa gust (foi de dafin, sare, piper)
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de macrou:

Pestele, curatat si spalat, il taiem in bucati si il punem intr-un vas termorezistent, impreuna cu legumele feliate, usor calite. Condimentam dupa gust, adaugam o cescuta cu apa si introducem vasul in cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 40 de minute. Cand da in clocot adaugam rosiile si bulionul si lasam la foc potrivit pentru inca 10 -15 minute. Se presara patrunjelul proaspat tocat.

Se serveste cu un pui de mamaliguta!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap in sos de rosii, la cuptor