Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ma cam mancau degetele sa incerc si eu modelul de floricica,care tot circula peste tot....asa ca m-am scarpinat....
Pentru ca am avut merele pregatite de asta toamna,a durat mai putin toata treaba.
Am taiat aluatul in doua rotunduri de cca 26 cm.Merele cu nuca le-am amestecat, apoi am umplut suprafata aluatului, am asezat a doua foaie si apoi m-am jucat un pic si a iesit ce urmeaza sa vedeti in poze. Nu stiu cum sa explic in cuvinte cum am facut, nici mie nu mi-a explicat nimeni, doar ce am vazut intr-o fotografie.
Am pus placinta in tava, am bagat-o la cuptorul preincalzit cca 30 min la foc moderat. Cand a inceput sa se rumeneasca am uns-o cu galbenusul de ou amestecat cu lapte si am presarat zahar brun.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult