Placinta cu pui si spanac

de epurasha2bb in Pui, 20 Iun 2013 | 5290 vizualizari

 

numai buna de luat pachet la serviciu! garantat Epurasha :) ca sa-l citez pe bucataras

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet "foi placinta de casa "congelate;
  • 100 g parmezan razuit fin;
  • 30 g cascaval ;
  • 1 ou;
  • 1 piept de pui;
  • 2 cepe rosii verzi ;
  • 50 g spanac congelat;
  • sare mare
  • piper negru
  • 1 lgt de chimen macinat
  • pt.decor, 1 ou mic batut, seminte de in si de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu pui si spanac:

Se decongeleaza foile de placinta la temperatura camerei.Se pregateste o tavita pensuland cu ulei fundul si asezand pe rand cate o foiae de placinta.Eu am o pensula de silicon si am folosit-o sa ung cu ulei foile  si a mers destul de repede.Apoi dupa ce am suprapus vreo 5 foi , am asezat amestecul .

Amestecul pt.umplutura: pieptul de pui l-am inabusit putin intr-o craticioara cu apa si ulei dupa care am adaugat si ceapa tocata .Apoi am tocat la robotel carnita cu ceapa inabusite impreuna si apoi am rasturnat acest amestec peste spanac si parmezan, am adaugat si cascavalul razuit si oul batut, am presarat chimenul, putina sare mare si piper negru.

Am acoperit apoi cu inca cateva foi de placinta unse intre ele cu ulei si apoi deasupra am uns cu ou batut si am presarat seminte de in si susan.Bagam tava la mijloc in cuptorul preincins la 200 g C (c. electric) Cna s-a rumenit scoatem si savuram.E foarte buna si rece si calda.Eu am luat la pachet si am facut o colega foarte fericita cand am impartit-o cu ea :)

TIPS-URI

1

in interior puteti pune niste verdeturi daca nu va place spanacul, gen marar, sau frunze de ceapa si usturoi verde;

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tartă(plăcintă) cu pui şi ciuperci