Placintele cu varza (de post)

de AndrutzaP in Mancaruri de post, 8 Apr 2016 | 4455 vizualizari

 

Placinta cu varza este preferata mea!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de placinta
  • 300 g varza acra (murata)
  • 1 lg ulei pentru prajit
  • 1 lg ulei de masline (pentru uns placintele)
  • piper
  • foi de dafin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu varza (de post):

Aluatul se decongeleaza complet.

Varza, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se asezoneaza cu piper si foi de dafin si se lasa pe foc pana scade toata zeama.

Aluatul se taie patratele. In fiecare patrat se pune cate o lingura cu varza si se pliaza astfel incat sa se formeze triunghiuri.

Se unge fiecare triunghi cu ulei de masline ( daca nu tineti post, le puteti unge cu ou) si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se servesc reci!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

caliti varza pana scade foarte bine, altfel placintelele se vor inmuia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu varza (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

08.04.2016, 14:17

bune

Gherca Daniela 1

08.04.2016, 16:31

Catalina L 1

09.04.2016, 10:04

bune.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac