Placintele dulci cu branza de vaci

de anomisana in Prajituri, 3 Iun 2010 | 7888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta gata taiate in patrate
  • 500-600 gr branza de vaci
  • 6 linguri de zahar
  • 2-3 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de portocale
  • 100-200 gr stafide
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele dulci cu branza de vaci:

Dezgheti foile la temperatura camerei. Pana se dezgheata foile poti prepara compozitia de branza. Bati ouale bine, adaugi zaharul, esenta de portocale, branza, si stafidele. se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat de aluat si se impatureste dupa imaginatie. Se coace la cuptor aproximativ 20 min.

TIPS-URI

1

eu am avut branza prea uscata si am adaugat 2-3 linguri de smantana

2

daca nu va plac placintele prea dulci puteti pune zahar mai putin

3

eu am intins patratele sa fie mai subtiri, si din fiecare patrat am facut 2

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele dulci cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

teodora 1

05.06.2010, 15:00

mmmm ce bine arata,cu ce se pot inlocui foile de placinta,ca nu stiu de unde sa cumpar,5 furculite de la mine

anomisana 1

07.06.2010, 18:46

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Ela, am gasit pana la urma reteta, dar ma intreb de ce scrie la numar retete "zero" .Teodora, cred ca gasesti foile in orice magazin cu alimente, la produse congelate. Data viitoare voi face niste poze sa vezi cum arata ambalajul. Sunt sigura ca se gaseste asa ceva si in Spania. Pana la urmatoarea mea interventie, urez tuturor spor la gatit.

elena1988 1

02.02.2011, 19:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza dulce si stafide