Platou de vara

de Merisor in Salate, 2 Aug 2012 | 3799 vizualizari

 

Cam asta mananc eu la serviciu de-alungul a 8,30 ore, excluzand covrigul sau biscuitul de la cafeaua de dimineata.
Pentru a fi completa reteta asa cum mananc acasa, mi-au lipsit maslinele si ceapa rosie.

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei kapia
  • 1 felie branza telemea
  • 1-2 cuburi bran za topita
  • 2 felii cascaval
  • 1 ou fiert
  • 1 felie sunca presata
  • marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de vara:

Se taie legumele in felii rotunde(pentru aspect) si se amesteca in bol. Se mai amesteca cu ele maslinele cascavalul si sunca presata, acestea nu prezinta riscul de a se sfarama.

In final se aseaza branza topita cu grija printre ele, oul fiert taiat in 4 si branza telemea. 

Se orneaza cu marar.

Se poate pune sare cand se amesteca  legumele, eu salatele le mananc mai putin sarate.

TIPS-URI

1

Se poate pune ca la orice salata ulei de masline si otet sau zeama de lamaie.

2

Sare nu am pus pentru ca este telemeaua sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de vara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu seminte, nuci si busuioc