Platou taranesc

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2012 | 6863 vizualizari

 

Nu este un aperitiv sofisticat, insa se va bucura de mare succes la o petrecere romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • toba afumata,
  • jumari (de preferat facute in casa, asa cum am avut noi),
  • slaninuta afumata,
  • slaninuta cu boia,
  • carnaciori crud uscati,
  • telemea,
  • cas,
  • masline,
  • ceapa rosie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Se feliaza si se aranjeaza ingrdientele pe un platou de lemn.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive