Prajitura "Alba ca Zapada"

de AnyCostescu in Prajituri, 13 Feb 2013 | 15544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri untura
  • Jumate de pahar de zahar
  • 1 lg Bicarbonat
  • Un pahar de lapte
  • Faina cat cuprinde
  • 2 oua
  • crema "alba ca zapada" din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Alba ca Zapada":

Se pune untura cu zaharul si se amesteca. Se adauga ouale si laptele. Bicarbonatul se amesteca cu un pahar de faina si se adauga peste ingredientele de mai sus. Se mai pune faina putin cate putin. Aluatul se framanta pana se dezlipeste de pe maini. Din acest aluat obtinuit se intind 4 foi care se coc pe dosul unei tavi.

Se umplu aceste foi cu crema din comert sau se poate face in casa....

Se serveste a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Alba ca Zapada"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

babi5 1

28.09.2013, 20:50

AnyCostescu 1

28.09.2013, 21:48

mersi

MIUTA 1

28.09.2013, 23:02

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba ca zapada