Prajitura calda( Israel)

de RuxyRux in Prajituri, 1 Ian 2011 | 11734 vizualizari

 

Este o prajitura foarte ciocolatoasa la care ma intorc de fiecare data cu mare placere...e deosebit de buna...se serveste calda...

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare faina,
  • 1/2 plic praf copt
  • 2 pahare zahar( daca va place excesiv de dulce puneti 3 pahare), eu am pus 2
  • 6 oua
  • 2 pliculete vanilie ( sau o esenta)
  • 2 pahare lapte
  • 2 pahare ulei
  • 6 linguri cacao
  • 2 pachete budinca cacao instant( cam 200 gr) eu am folosit creme Ole de la dr Oetker

sosul:

  • 2 ciocolate( 200 gr) dupa dorinta eu am pus una amaruie cu gust de portocale si una cu lapte
  • 100 ml lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura calda( Israel):

Totul se amesteca la mixer bine cateva minute,apoi se unge o tava cu unt( mai maricica), se tapeteaza cu cacao si se toarna compozitia, se coace in jur de 45-50 de minute...se scoate, se lasa 5 minute sa se raceasca si se toarna sosul deasupra...

se  taie si se serveste calda...e o minunatie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura calda( Israel)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

Laly 1

02.01.2011, 17:36

Vreau si eu o feliuta

tanyapatap 1

02.01.2011, 17:55

kamy 1

05.01.2011, 14:36

ce praji buna 5f LA MULTI ANI!!!fericire,sanatate si noroc alaturi de cei dragi!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Braduti din biscuiti si ciocolata