Prajitura ciocolatoasa

de brunetica in Prajituri, 5 Dec 2011 | 7517 vizualizari

 

Aveam niste foi de napolitana in casa si am incercat sa fac o prajitura cu ciocolata si sa utilizez si foile si a iesit foarte delicioasa si foarte rapid de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 foi de napolitana
  • 200 g ciocolata fondanta
  • 50 g nutella
  • 50 g unt
  • 100 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ciocolatoasa:

Intr-o craticioara am rupt ciocolata in bucatele mai mici, am adaugat frisca lichida si untul . Am lasat la foc mic pana frisca a dat intr-un clocot, am dat la o parte si am amestecat bine pana am obtinut o crema densa si omogena. 

Intr-o tava tapetata cu folie alimentara am asezat o foaie de napolitana, peste foaie am adaugat ciocolata, am asezat o alta foaie de napolitana si un strat de nutella si tot asa. Pe ultima foaie punem ciocolata. 

Impaturim folia alimentara si dam tava cu prajitura la frigider pentru 1-2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

mirela0911 1

14.12.2011, 22:10

La multi ani cu sanatate si bucurii!

brunetica 1

14.12.2011, 22:48

multumesc frumos Mirela

cocineraviajera 1

09.09.2012, 17:02

Ciocolataaaaa, hmmm...e pe gustul meu 100%

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea