Prajitura cu branza si merisoare

de alldaycooking in Prajituri, 31 Iul 2012 | 9666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 10 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 15 linguri faina
  • 2 linguri fructoza
  • 5 gr praf de copt
  • Umplutura
  • 650 gr branza dulce cremoasa
  • 2 oua
  • 60 gr merisoare deshidratate
  • 5 linguri fructoza
  • extract de vanilie
  • 2 linguri gris
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si merisoare:

Pentru coca am amestecat ingredientele enumerate si am obtinut un aluat elastic pe care l-am lasat la rece pana cand am pregatit umplutura. Branza de vaci am amestecat-o cu cele 2 oua, fructoza, coaja de lamaie, vanilie si gris. La final am adaugat merioasoarele deshidratate. Coca am asezat-o intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am acoperit fundul si pereti tavii. Am turnat crema de branza. In final am acoperit cu un capac de aluat pe care l-am intepat din loc in loc cu furculita. A, copt la 180 grade Celsius aprox 45 de minute, pana cand s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat