Prajitura cu branza si struguri

de Lau in Prajituri, 10 Sep 2014 | 3439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • un praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g crema de branza
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1 lingura amidon
  • 100 g zahar
  • struguri
  • nectarine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si struguri:

Aluat: intr-un bol punem untul taiat bucatele, faina cernuta, un praf de sare, zaharul si amestecam cu mana pana rezulta un aluat pe care il invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute.

Intre timp pregatim umplutura: intr-un bol punem branza de vaci, crema de branza, oul intreg, galbenusul, zaharul, amidonul si amestecam bine

Scoatem aluatul de la frigider,pe masa presaram putina faina si intindem aluatul

Punem aluatul (punem si pe margini) intr-o tava unsa cu ulei, adaugam umplutura si taiem surplusul de aluat,

Deasupra adaugam felii de nectarine si struguri, dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea (cca 45 min),

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata, branza si visine