Prajitura cu cacao si frisca

de - Andreea - in Prajituri, 28 Noi 2011 | 6674 vizualizari

 

reteta initiala era doar prajitura de cacao insa eu am adaugat frisca....fiind si mai delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar zahar
  • coaja lamaie
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar ulei
  • praf de copt
  • 50 gr cacao
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cacao si frisca:

Se pun intr-un castron ouale si se amesteca cu zaharul, faina, uleiul, laptele si cele 50 gr cacao. Se adauga si un virf de sare, apoi amestecam ingredientele pana obtinem un aluat cremos. Se adauga coaja de lamaie si praful de copt si se amesteca bine in continuare.

Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul incins la 180 grade celsius pentru 40 minute. Cuptorul trebuie incins in prealabil.

Se taie blatul in doua pe lung si se pune la mijloc frisca...

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema