Prajitura cu ciocolata

de reisnaor_2006 in Prajituri, 23 Ian 2016 | 5822 vizualizari

 

Nici o zi fara ciocolata! O prajitura pufoasa,ciocolatoasa, fina si foarte gustoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 250 g de faina
  • 100 g de cacao
  • 200 g de zahar
  • 50 g de ulei
  • 250 g de apa plata
  • 1 praf de copt
  • 200 g de ciocolata
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

            Se amesteca ingredientele uscate faina, zaharul, sarea, praful de copt si cacao.

Adaugati uleiul, apa si se amesteca bine cu un tel.

Ciocolata se rupe in bucati (eu am avut un mos de ciocolata mare) o parte se pune in compozitie si se omogenizeaza si o parte se pune peste compozitie dupa ce am pus in forma aluatul.

            Se toarna aluatul intr-o forma tapetata cu unt si se introduce in cuptorul incins la 200 de grade pentru 30-35 de minute.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi apa minerala in loc de cea plata sau lapte.

2

Este delicioasa si o putem face si cand tinem post.

3

Putem sa o glazuram cu ciocolata dupa ce sa racit,cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de vanilie si ciocolata