Prajitura cu dulceata

de Lau in Prajituri, 21 Feb 2011 | 6826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pahar lapte(250 ml)
  • 200 g zahar
  • esenta de portocale
  • coaja de lamaie
  • dulceata(eu am folosit 5 linguri dulceata de mere)
  • 1 plic tort jelee
  • faina cat cuprinde
  • 1 pahar ulei
  • 2 praf de copt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata:

batem albusurile spuma cu zaharul adaugam galbenusurile,uleiul, laptele,esenta si coaja. Amestecam bine,praful de copt stins in zeama de lamaie,adaugam faina. Compozitia o turnam in tava unsa si tapetata, o dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Cand e gata se lasa sa se raceasca putin, ungem blatul cu dulceata, deasupra punem plicul de tort jelee pregatit conform instructiunilor de pe plic. Sa nu fie foarte cald cand il punem peste dulceata(il lasam sa se raceasca putin)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cremoasa