Prajitura cu felii de cozonac

de georgiana24 in Prajituri, 17 Ian 2013 | 5189 vizualizari

 

Dupa sarbatori mai raman resturi de cozonac sau chiar cozonaci intregi si m-am gandit sa inventez ceva pt a nu arunca "munca" mea....

 

INGREDIENTE

  • 1 cozonac(300 gr)
  • 100 gr zahar + 2 linguri
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 1l lapte
  • 1 esenta rom
  • 1 plic crema de ciocolata
  • 100 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu felii de cozonac:

Se taie cozonacul felii si se aseaza in tava (sau resturile care v-au mai ramas)

Din 100 ml de apa si 2 linguri de zahar si esenta de rom facem un sirop si insiropam cozonacul.

Laptele se pune la foc impreuna cu zaharul, cand este fiert adaugam budinca si crema de ciocolata, amestecam bine si cand se intareste un pic inseamna ca este gata.

Turnam totul peste cozonac si presuram cu nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu felii de cozonac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Platou cu 3 prajituri: Bilute cu visine, Alba ca zapada si rulada de biscuiti