Prajitura cu gem si nuci

de AndreeaMaria in Prajituri, 15 Ian 2011 | 22452 vizualizari

COMENTARII (17)

Laly 1

15.01.2011, 19:33

Ce bine arata

Ina 1

15.01.2011, 19:40

Rocsi 1

15.01.2011, 19:45

imi place foarte mult prajitura asta

Cris2711 1

15.01.2011, 19:47

aziz 1

15.01.2011, 19:51

faina rau

RuxyRux 1

15.01.2011, 20:04

Delicioasa!

silvi0ara 1

15.01.2011, 20:27

Teo 1

15.01.2011, 21:13

e asa de gustoasa! mie niciodata nu-mi reuseste bezeaua de deasupra !

divainbucatarie 1

15.01.2011, 21:17

delicioasa!

MIUTA 1

15.01.2011, 23:26

AndreeaMaria 1

16.01.2011, 01:19

si mie imi place foarte mult prajitura asta mi se pare si usor de facut

@Teo: nu cred ca ar trebui sa iasa ca si bezeaua cel putin mie nu asa mi-a iesit este foarte pufos stratul asta de albus cu coca rasa deasupra

Multumesc pentru aprecieri tuturor

LUK 1

16.01.2011, 10:38

ce buna e....

lacrimioara 1

16.01.2011, 13:18

gem si nuca super gustoasa

elena1988 1

08.02.2011, 10:29

adicutza2007 1

03.04.2011, 23:48

Prajitura asta e dementiala! Magnifica! Nota 10! Arata ca cea facuta de bunica mea!!!!! Super! Felicitari!

ionela2682 1

12.05.2011, 09:39

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:53

reusita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pachetele cu bezea si nuca