Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O prajitura simpla, dar tare aromata, asa cum ii sta bine unei prajituri aleasa sa stea langa o cana cu cafea :)
Gingerul se taie bucatele mici. Untul se bate impreuna cu zaharul pana devine o crema. Se adauga gingerul taiat bucatele si faina si se continua sa se bata cu mixerul. Se vor forma firimituri mari de coca, nu e sub nici o forma omogena. Toata aceasta "coca" se va pune intr-o tava 27x33 cm sau ceva apropiat ca si dimensiuni. Se va presa cu mana ( va arata cam ca o coca) si pe deasupra se vor trasa niste dungi cu dintii unei furculite.
Se pune la copt 30-40 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius . Este gata cand devine aurie. Se scoate din cuptor se lasa 3 minute sa se raceasca un pic si se taie patratele mici nescotandu-se insa din tava. Se lasa in tava sa se raceasca, prin racire devine crocanta, compacta ( daca e calda e sfaramicioasa si se rupe, daca apuca sa se raceasca de tot nu mai poate fi taiata in forma dorita)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult