Prajitura cu mere si visine

de Michelle in Prajituri, 18 Noi 2009 | 9500 vizualizari

 

sotul meu e inebunit dupa ea..

 

INGREDIENTE

5 oua,5 lg zahar,5 lg ulei,un praf de copt,1 kg mere,un plic de budinca de vanilie,scortisoara,un praf de sare,10 lg faina,visine din dulceata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si visine:

Merele le curatim,razuim si le punem la foc impreuna cu plicul de budinca si scortisoara si daac e nevoie zahar dupa gust,cand se omogenizeaza se ia de pe foc si se lasa la racit.

Separam oualele,galbenusurile,zaharul si uleiul se amesteca,batem spuma albusurile si apoi turnam compozitia din galbenusuri peste ele,adaugam si faina cu praful copt.

jumatate din compozitie turnam in tava tapetata,apoi adugam merele si peste ele cealalta jumatate din compozitie.

apoi adaugam visine din dulceata,bagam la cuptor cca 35 min la 180 grade.

e super racoroasa si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ramo_cata 1

18.11.2009, 11:40

vreau si eu

liana_geicu 1

18.11.2009, 12:22

si euuu!

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:29

super...imi place reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert semiluna cu nuca si crema