Prajitura cu nuci si gem

de susu in Prajituri, 6 Apr 2010 | 17335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de ulei
  • 1 cana de zahar
  • 3 cani de faina
  • 1 lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de gem acrisor
  • 200 g miez de nuca
  • Esenta de rom
  • Scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuci si gem:

Amesteci ouale intregi cu zaharul si bati pana devin ca o spuma. Adaugi uleiul cate putin, coaja de lamaie, faina in ploaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Intinzi aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.

Asezi peste aluat gemul si miezul de nuca tocat. O coci 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuci si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Mirela Suba 1

23.04.2013, 13:30

suna magnific mai ales pt ca are nuci

Bucataras Monica 1

23.04.2013, 14:46

buna buna , am si eu una asemanatoare sau se poate pune peste gem bezea , bravo , felicitari

marianascarlat 1

23.04.2013, 18:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post