Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Amestecam ouale intregi cu zaharul. Cand acesta se topeste adaugam laptele, uleiul si apoi faina care a fost amestecata inainte cu praful de copt si foarte putina scortisoara. La sfarsit adaugam coaja rasa de portocale. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina sau punem hartie de copt. Peste aluat punem grisul, apoi aranjam tulpina de rubarba taiata in bucati de 3-4 cm. Presaram 2 linguri de zahar si scortisoara.
Coacem prajitura timp de 40 minute in cuptorul preancalzit la 180°C. O scoatem din cuptor, punem albusul batut spuma cu 3 linguri de zahar si continuam sa coacem inca 15 minute la 130-140°C.
Rapid si simplu! Sper sa va placa gustul acrisor al rubarbei, este foarte racoritor…
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult