Prajitura cu struguri

de Sim0na in Prajituri, 6 Dec 2012 | 6086 vizualizari

 

Sursa: http://www.divainbucatarie.ro/prajitura-cu-struguri/

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 140 g zahar
  • 140 g faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri lapte
  • esenta vanilie
  • struguri albi si negrii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Untul la temperatura camereu l-am mixat impreuna cu zaharul, pana a devenit o crema. Am adaugat ouale pe rand, mixand continuu. Faina am amestecat-o cu praful de copt, apoi am incorporat-o compozitiei, adaugand laptele si esenta de vanilie.

Am uns si tapetat cu hartie de copt o forma de yena (18x29), in care am turnat compozitia. Boabele de strugure i-am spalat si lasat sa se scurga de apa, apoi i-am tavalit prin putina faina (daca vreti sa ramana toti deasupra tavaliti-i mai bine), apoi i-am asezat deasupra aluatului.

Am dat tava la coptorul preincalzit la 200 grade, pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Am lasat prajitura sa se raceasca, apoi am pudrat-o cu zahar pudra cu aroma de vanilie.

Pofta buna va doresc!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

adry88 1

07.12.2012, 11:48

ma servesc si eu cu o bucatica

mamaieelena 1

07.12.2012, 12:07

mmm ce buna este......

Panacris 1

29.08.2013, 10:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu struguri si migdale