Prajitura cu visine

de Diana_Maria in Prajituri, 26 Apr 2014 | 2530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana faina
  • 1 cescuta mica ulei
  • 1 cana apa rece
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 1/2 kg visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se separa galbenusurile de albusuri, intr-un vas inalt se bat albusurile spuma. Galbenusurile se bat cu apa rece, praful de copt, zaharul, sarea si uleiul. Amestecam pana se incorporeaza bine uleiul si punem faina in ploaie. Apoi incorporam albusurile cu o lingura de lemn amestecand de jos in sus. Tapetam tava cu ulei si faina si turnam aluatul peste care asezam visinele, apoi punem prajitura in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru circa 40 de minute. Cand s-a rumenit scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca 20 de minute. Presaram cu zahar pudra si o taiem romburi sau patrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake la rece