Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Pentru ca m-a invatat parintele sa micsorez pozele,am sa postez si reteta...
Foi
Crema
Glazura
Foile:Se amesteca toate ingredientele si se face o coca care se imparte in 3,se coc 3 foi pe fundul tavii.
Nu mi-au iesit foarte mari foile.
Crema:Laptele cu zaharul,cacaua si nuca se pun pe foc,sa de-a intr-un clocot.
Se da de pe foc si se sfarama o foaie inauntru se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Se adauga gemul sau dulceata,dupa preferinte,eu am avut gem de piersici galbene.
Pentru ca n-am respectat cantitatile,adica am scapat mai mult lapte si nuca,mi-a iesit mai multa crema si am pus si deasupra foilor si apoi am adaugat glazura, adica albusurile cu zaharul,batute spuma pe baie de abur.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult